Olrik Investment.jpg

Olrik Investment 

Formidler ejendomme bolig, kontor, erhverv, logistik fra 15 mio. - 660 mio.

Finansiering - har sælger og slutkøberen i mit gode netværk.

Jeg formidler kontakten mellem køber og sælger indenfor forskellige ejendomme og beliggenhed.

 

Søger flere ejendomme til investor.

Søger investor til bolig projekter i Storkøbenhavn, fra 300 mio. til 700 mio. gerne forward funding fra slutkøberen. 

Til Banker og Sparekasser, kan vi i fællesskab redde en kunde eller engagement, vil jeg gerne hjælpe med at købe ejendomme eller datterselskaber, eller skyde ny kapital ind i virksomheden. Samarbejder med velhavende kunder og udenlandske investor, som kan give et hurtigt svar.

Ny Bank eller Sparekasse

Hjælper erhvervskunder med at finde en ny bank, gennem vores gode netværk til banker og sparekasser kan vi finde en ny bank som gerne vil have nye erhvervskunder. Vi kan sikre de skarpeste priser og vilkår i markedet. Hurtig proces, og afhængig af hvor hurtige bankerne er, og vi anvender flere samarbejdsbanker og sparekasser. Vi tager ikke imod opgaver, vi ikke tror på at vi kan komme i mål med.

Micro Living er på fremmarch i storbyer, kontakt mig for muligheder. Stor interesse for Micro Living nu. Har køber til denne form for ejendom. 

Byggegrunde søges

Byggegrunde søges: Top 25 byer i Danmark, byggeretsmeterne skal min. være 3.500m2 eller større. ​Grunde med en lokalplan er en fordel, anvendes til etage boligprojekt 2 etager. 

Er på udkig efter bolig og kontor i de større byer, og det spænder fra udviklingsprojekter til ejendomme i drift. Tæt på offentlig transport nu eller i fremtiden. Gerne rækkehuse.

Har du ejendomme eller udviklingsprojekter du vil sælge, har jeg en køber som kan give dig et svar indenfor kort tid. 

Søger bolig projekter i bynære områder. Byen de skal ligge i nærheden af skal være i vækst mht. indbyggertal - Gerne rækkehus/lavt byggeri - I størrelsen 1.000-3.000 byggerets meter.

Storkøbenhavn: Søger ejendomme bolig investeringsejendomme gerne prisniveau 50 mio. - 250 mio. skal finde ejendomme for 500-1000 mio. til investor.

Ungdomsboliger/studieboliger sælges i Storkøbenhavn. Prisniveau kr. 100 mio. til 300 mio. 

Erhvervsejendom med offentlig lejere lang lejekontrakt 81 mio. Sjælland tilsvarende søges.

Erhvervsejendom Greve sælges. 6.25 procent afkast. Erhvervsejendom Tåstrup sælges afkast 6.30.

Boligprojekter i Korsør, Sorø, Næstved kontakt for mere information. 

Kan indenfor kort tid bringe købere og sælgere sammen. Har du den rigtige ejendom off-market, vil køberen gerne betale mit honorar, ellers er det primært sælger som betaler mit honorar.

Har slutkøber til Friplejehjem.

Logistik

Logistik/lager ejendomme søges i Vejle, Fredericia og Kolding 80 mio. - 600 mio. har flere køber. 

Logistik/Lager i Storkøbenhavn - Greve -  Køge - Roskilde? 30 mio. - 500 mio. søges har køber. 

Hotel

Hotel i Hamborg sælges, Hotel i Ålborg på vej ind. Hoteller købes. Hotel Frederikssund og Esbjerg kontakt for mere info.

Sidste sommer formidlede jeg 2 hoteller i København med succes, lige nu har jeg køber til hoteller i København, samt de større byer. Desuden Hoteller i København tæt på Metro eller offentlig transport købes, 2-3 stjerner gerne 125 værelser.

Har et netværk af velhavende kunder som søger alternative investeringsmuligheder gerne ejendomme, og har samarbejde med nogle af de bedste indenfor investeringer og finansiering. 

Private semi-professionelle investor boligprojekter kan være med til at investere fra kr. 750.000,- eller 10 procent ejerandel forrentning omkring 7 procent. Rækkehuse tæt skole, børnehave og idrætsklubber. Rækkehusene er attraktive for børnefamilier. Send mail for at modtage yderligere informationer.

Køber af enhver form for kommerciel fast ejendom (logistik, industri, supermarked, kontor, hoteller) men med en lang lejekontrakt gerne 10-20 år. Vigtigt at lejeren er en stærk veletableret virksomhed.

M&A

Har også lige nu 5 forskellige virksomheder til salg indenfor forskellige brancher. Søger El-virksomhed Storkøbenhavn. Har 2 virksomheder til salg.

Har mandat til at finde og købe virksomheder, gerne med et overskud på plus 5 mio. samt en omsætning på 50-100 mio.

Har du solgt din virksomhed eller ejendom. Tilbyder rådgivning og forvaltning af dine investeringer med vægt på risikoprofil og investeringshorisont. Samarbejder med nogle af de dygtigste forvaltere på globalt plan inden for hver enkelt aktivklasse. 

Solceller, Vindmøller

Gennem vores gode globale netværk formidler vi solceller og vindmøller parker, kontakt for mere information. Vil meget gerne samarbejde med flere.

Bæredygtige investeringsmuligheder som solceller og vindmøller, Danmark og resten af Europa, kontakt for mere information. 

Jeg har haft nogle af de største kunder i verden, men altid haft fokus på at give god kundeservice samt skabe relationer uanset størrelsen på virksomheden.

Jeg har mere end 30 års erfaring indenfor den finansielle branche og har arbejdet sammen med mange dygtige ledere og kollegaer gennem tiderne.

Jeg har allerede mange kunder og glæder mig til at hjælpe dem, samt kan tiltrække nye kunder. 

Tusind tak fordi du er en del af mit gode netværk. 

Glæder mig til et godt samarbejde.

Kontakt mig, mange tak

Med venlig hilsen

Jens Mølhøj Olrik

+4530588153

 

Tak fordi du læste med, se også galleri siden.

Flere sager:

Erhvervsejendom investeringsejendom Holstebro 126 mio. 6.55 afkast off-market. God lejere. Stor interesse.

Boligejendom Århus C 230 mio. off-market formildes. Super Beliggenhed. 

Boligudlejningsejendom Odense, Gartnerbyen

Boligudlejningsejendom Næstved

Boligprojekt Jylland rækkehuse off-market 75 mio. afkast 4.75 næsten solgt, tilsvarende søges.

Har ungdomsboliger i Århus og København til salg. I drift og alt udlejet. 107 mio. - 127 mio.

Erhvervsejendom Odense 34 mio. afkast 8.05 stor interesse.

Erhvervsejendom 26 mio. Storkøbenhavn afkast 6.10 god lejere.

Sale/lease back ejendom 330 mio. Nordsjælland afkast 4.75 En udlejere Slutkøber tæt på.

Shopping Centre i Danmark købes til investor, ikke store centre som Fields eller lign. men mindre centre med lokalt opland.