top of page

Boligprojekter

Vi søger boligejendomme med gode beliggenheder omkring København, lager og logistikejendomme (i hele landet) og ejendomme udlejet til offentlige lejere.


Min investor samarbejdspartner uden for Danmark, søger dette her.

.

American Bank

- Residential, logistics, hotels, convenience retail

- Only Zealand and preferably in and around Copenhagen

- Preference for standing properties but pricing should be attractive


Large Asia fund

- Only residential and logistics

- No JVs. Only direct investments

- Preference for Zealand but can discuss other locations


Se flere internationale projekter her: https://www.olrikinvestment.dk/projects/nyheder62 ungdomsboliger i Amager: Dette spændende projekt er beliggende kun 200 meter fra metroen og omfatter 62 boligenheder med en gennemtænkt planlægning og moderne faciliteter. (solgt) tilsvarende søges


Boligprojekt i Korsør, Sorø: Vi har et boligprojekt til salg i Korsør, Sorø, med en pris på 440 mio. Dette projekt repræsenterer en fantastisk mulighed for investorer eller udviklere, der søger efter en attraktiv placering i dette område.


Søger investor til joint-venture boligprojekt, søger investor til stor ejendomstransaktion.


Off-market ejendoms portefølje bolig København, plus 1 mia. 


Søger ejendomsporteføljer har flere stærke investorer, i det danske marked findes der relativt få ejendomsejere, som er under pres for at skulle sælge, hvilket begrænser transaktionsvolumen. Men kom gerne. Har investor i mit gode netværk som er klar til at løfte investeringsejendomme fra 1 mia. dkk til 6 mia. dkk. 


Boligprojekt Esbjerg

20.000 byggeretsmeter til salg, havudsigt fra 4 sal.


Senior Boligfællesskab i top 10 byer i Danmark: Vi søger aktivt efter samarbejdspartnere og investorer til et senior boligfællesskab i top 10 byer i Danmark. Dette projekt har til formål at imødekomme behovene hos den voksende ældre befolkning og skabe attraktive boliger med fokus på fællesskab og livskvalitet.


Boligprojekt i Hvalsø 50 rækkehuse, slutinvestor søges


Uanset om du er interesseret i at investere i lejligheder, rækkehuse, seniorboliger eller andre typer boliger, kan Olrik Investment hjælpe med at finde de rette boligprojekter, der passer til dine investeringsmål og præferencer. Vi har ekspertisen og netværket til at guide dig gennem hele processen og sikre en vellykket investering.bottom of page