top of page

ByggegrundeByggegrund i Glostrup: Vi har en spændende byggegrund på vej ind i Glostrup, som kan være en ideel mulighed for investorer eller udviklere, der søger efter en attraktiv placering i dette område.


Byggegrund i Vallensbæk på vej ind


Erhvervsgrund

Lige nu søger vi 20.000 m2 til varehuse på 7.500 m2.

Gerne med god synlighed fra store veje.


Søger i hele Storkøbenhavn. – Alle placeringer f.eks. Vallensbæk, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Greve, Solrød, Amager, Kastrup, Hørsholm, Kokkedal etc.

 

Lidt bulletpoints for hvad min kunde søger i Danmark. – Primær Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

  • Grundstørrelsen min. ca. 800 m2. – Gerne 1.000 – 1.400 m2. – Behov for grundstørrelse er blevet lidt mindre, så vi kan nøjes med ca. 750 m2. – 1.000 m2.

  • Stor synlighed. Ja vigtigt.

  • Stor biltrafik. Ja vigtigt.Byggegrund til 44 rækkehuse i Slagelse: Denne byggegrund er klar til at bygge på nu og repræsenterer en fantastisk mulighed for udvikling af rækkehusprojekter i Slagelse.


Byggegrund i Holbæk: Vi har haft stor interesse for byggegrunde i Holbæk, og selvom visse grunde allerede er solgt, fortsætter vi med at søge efter lignende muligheder i området.(solgt) tilsvarende søges


Byggegrunde til familieboliger i Storkøbenhavn: Vi søger aktivt efter byggegrunde til opførelse af familieboliger i Storkøbenhavn og dets omegn, og vi har kunder klar til at investere i disse projekter.


Byggegrunde i Hvalsø


Byggegrunde i Vigersted


Uanset om du leder efter byggegrunde til boligprojekter, kommercielle udviklinger eller andre former for ejendomsprojekter, står Olrik Investment klar til at hjælpe med at finde de rigtige muligheder for dig. Med vores ekspertise og omfattende netværk inden for ejendomsbranchen sikrer vi, at dine investeringer i byggegrunde opfylder dine krav og forventninger.


bottom of page