top of page

Hoteller

Konkret har vi adgang til flere hoteller, der er til salg eller på vej ind på markedet. Blandt disse hoteller er der blandt andet:


Århus: Søger slutinvestor til Hotel, pris 150 mio. stærk operatører.


København; Hotel København søges 4 stjernet købes nu.


Hotel Frederikssund og Esbjerg: Disse hoteller udgør en del af vores portefølje af hoteller til salg. Med deres unikke beliggenhed og attraktive faciliteter udgør de solide investeringsmuligheder inden for hotelbranchen.


Hoteller i Odense, Ålborg, Kolding, Middelfart, Vejle, Århus samt København og Storkøbenhavn: Vi søger efter hoteller i disse byer, som kan være interessante investeringsobjekter for vores klienter. Hoteller med forskellige størrelser, beliggenheder og faciliteter og kan tilpasses efter specifikke krav og ønsker.


Hotel i Hamborg: Hvis du leder efter investeringsmuligheder uden for Danmark, har vi også adgang til hoteller i Hamborg, som kan være en attraktiv mulighed for international diversificering af din portefølje Solgt


Hotel i Gdansk 327 værelser til salg, stor stærk international hotelkæde.


Slutinvestor til Hoteller søges

Der ønskes en meget stærk samarbejdspartner til større hotel portefølje.


Uanset om du er på udkig efter et mindre hotel til salg i en af Danmarks større byer eller en større hotelinvestering i udlandet, er Olrik Investment klar til at hjælpe med at identificere, evaluere og facilitere de rigtige muligheder for dig. Med vores ekspertise og engagement i hotelbranchen sikrer vi, at dine hotelinvesteringer opfylder dine mål og forventninger.


bottom of page