top of page

Jord

290 HA gård (den Nord-østlige del af Polen): Denne gård præsenterer en lovende mulighed for opførelse af solcelleparker eller vindmølleparker, og vi er i gang med at undersøge dens potentiale nærmere.


650 HA gård med mulighed for at købe yderligere 150 ha (den Nord-østlige del af Polen): Denne betydelige ejendom giver en større plads til at realisere ambitiøse vedvarende energiprojekter. Vi er i dialog med sælgerne for at udforske mulighederne.


Gård på 1331 HA med mulighed for yderligere 500 HA: Denne store gård er også en potentiel kandidat til udvikling af solcelle- eller vindmølleprojekter. Vi arbejder på at sikre, at denne ressource udnyttes optimalt til gavn for både investorer og miljøet.


Gård på 4700 HA (svarende til 5,5 mia. DKK): Dette er en stor investering, men den repræsenterer også en enorm mulighed for at skabe betydelige vedvarende energiprojekter. Vi evaluerer nøje dette projekt med henblik på at træffe informerede beslutninger om dets anvendelse.


Gennem vores dedikation og ekspertise inden for jordforvaltning og vedvarende energi er Olrik Investment positioneret til at maksimere potentialet i disse jordarealer og bidrage til den grønne omstilling både i Polen og globalt.


bottom of page