top of page

Solcelle- og Vindmølleprojekter

Jord til solcelleprojekter og vindmøller:

Olrik Investment arbejder aktivt på at identificere og erhverve egnede landområder til opførelse af solcelle- og vindmølleprojekter. Vores fokusområder inkluderer blandt andet Sjælland og Nordsjælland, som nævnt tidligere. Derudover er vi også på udkig efter grunde til opførelse af solcelleparker i Danmark..


Solceller projekt Jylland

20 MW slutinvestor søges


Sjælland: Min investor er interesseret i ejendomme på hele Sjælland, som har mere end 1.200 Ampere tilført ejendommen. Leje eller købe ejendommen til markedspris.


Investeringer i vindmølleparker:

Udover solcelleprojekter tilbyder Olrik Investment også investeringer af vindmølleparker. Vores brede netværk og erfaring inden for branchen gør os i stand til at matche investorer med passende projekter,


Solar and Wind Europe: https://www.linkedin.com/posts/jens-m%C3%B8lh%C3%B8j-olrik-2a428a_dear-network-customer-and-partners-happy-activity-7177908957498204160-0S8L?utm_source=share&utm_medium=member_desktop


Vores engagement i vedvarende energiprojekter viser vores dedikation til at fremme bæredygtige investeringer og bidrage til den grønne omstilling. Vores evne til at identificere, facilitere og formidle projekter i solcelle- og vindmøllesektoren gør os til en pålidelig partner for investorer og virksomheder, der ønsker at engagere sig i denne voksende industri.


se flere https://www.olrikinvestment.dk/s-projects-side-by-side


bottom of page